Om oss

Om oss

Vi är hyfsat säkra på att vi helt klart skulle kunna klassas som några av de största träningsnördarna som vandrar på denna jord. På den här sidan kommer du att få massvis med inspirerande träningspepp och tips, och förstås även en hel del personliga reflektioner och trendspaning inom träningsvärlden.

Enligt oss finns det i princip ingenting som slår känslan av ett grymt skönt träningspass där du känner att du pushat dig alldeles exakt så mycket som du tänkt, kanske till och med lite mer än så. Svetten lackar och du stretchar ut oordentligt efteråt. Och så duschen sen. Du slänger en blick i spegeln och möter en klarare, öppnare blick än på väldigt länge.

För oss är detta just vad träning handlar om. Du mår bättre av att aktivera dig och göra sådant som är bra för kroppen, och det kommer logiskt nog även att synas utåt!
När du orkar mer får du mer energi över till annat, både fysiskt och psykiskt. Detta sätter förstås sin prägel även på humöret: du blir helt enkelt både friskare och gladare av att röra på dig.

Vi vill gärna vara en guide för dig i träningsdjungeln, för även det bästa i livet kan verka snårigt och krångligt innan man är van och har hittat sig grej.

Men det är lugnt, häng med oss så hjälps vi åt!